23 Nisan 2024, Salı

Kadın futbolcu, formasını çıkarıp çılgınca sevindi

Kadın futbolcu, formasını çıkarıp çılgınca sevindi

Kadın futbolcu, İngiltere'ye Avrupa kupasını getiren golü attıktan sonra formasını çıkarıp çılgınca sevindi

 

Almanya ile İngiltere arasında oynanan, Kadınlar Avrupa Şampiyonası mücadelesinde kadın futbolcunun gol sevinci sosyal medyada çok konuşuldu. İngiltere Milli takım forması giyen Chole Kelly, maçın 110. dakikasında attığı gol sonrası ülkesine kupa getirecek olmanın coşkusuyla formasını çıkarıp tribünlere koştu. O anlara ait video sosyal medyada milyonlarca izlenme aldı.

Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nın final maçı Almanya ile İngiltere arasında 110. dakikaya kadar kıran kırana ilerlerken, oyuna ikinci yarı dahil olan Chole Kelly, taraftarlarını sevince boğan bir gole imza attı. İngiliz oyuncu yaşadığı gol sevinci ile sosyal medyada da gündem oldu.

 

GOLÜN ARDINDAN FORMASINI ÇIKARDI

Manchester City forması giyen İngiliz milli oyuncu, Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda, İngiltere'ye kupayı getiren golünü formasını çıkararak kutladı. O anlar futbolseverlerin büyük ilgisini görürken gol sevinci sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem oldu. Kelly hakkında binlerce paylaşım yapılırken o anlara ait video milyonlarca izlenme aldı.

TARİHLERİNDE İLK KEZ KUPAYI KALDIRDILAR

Almanya ile oynadıkları final müsabakası sonrası Almanya'yı 2-1 deviren İngiltere Kadın Futbol Takımı kupayı müzesine götürdü. Tarihlerinde ilk defa turnuvada şampiyon olan İngilizler, Wembley Stadyumu'nu dolduran taraftarları ile sevinci doyasıya yaşadı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İngiltere Almanya Kadınlar Avrupa Şampiyonası Chole Kelly spor dünya haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.