25 Nisan 2024, Perşembe

İlkay Gündoğan için Barcelona iddiası

İlkay Gündoğan için Barcelona iddiası

Sezon sonu sözleşmesi sona eren İlkay Gündoğan için Barcelona iddiası

 

Manchester City'nin yıldızı İlkay Gündoğan'a İspanya'dan talip çıktı. Barcelona, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Türk asıllı Alman futbolcu için nabızları yoklamaya başladı. Katalan ekibi bu transferi bitirerek orta sahasını daha da güçlendirmenin peşinde.

 

İngiltere Premier Lig'de Manchester City forması giyen İlkay Gündoğan'ı zor bir karar bekliyor. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldız futbolcu için Barcelona ilgisini belli etti. Yıldız futbolcunun ise bu ilgiye karşılıksız olmadığı gelen haberler arasında.

BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞTU

Borussia Dortmund formasıyla gösterdiği başarılı performansla 2016 yılında Manchester City'e transfer olan yıldız futbolcu, burada da performansının üstüne koydu. Gündoğan, İngiliz ekibiyle 4 Premier Lig, 4 Caraboa Cup, 2 İngiltere Süper Kupa ve 1 FA Cup kazandı.

 

SEZON SONU SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Türk asıllı Alman oyuncunun sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. Manchester City ile henüz sözleşme uzatmamış olan İlkay Gündoğan, İspanyol devi Barcelona'nın ilgisine sıcak bakıyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Manchester City FC İlkay Gündoğan Barcelona Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.