29 Mart 2024, Cuma

Gerçek ortaya çıktı!

Gerçek ortaya çıktı!

Dries Mertens, Gençlerbirliği'nin kapısından dönmüş

 

Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens'in 2011 yılında Gençlerbirliği'nin kapısından döndüğü ortaya çıktı. Teknik direktör Fuat Çapa, Ankara temsilcisinde çalıştığı dönemde gözlemci ekibinin olumsuz rapor vermesi sonrası transferin gerçekleşmediğini belirtti.

 

2011-2013 yılları arasında Gençlerbirliği'ni çalıştıran Fuat Çapa, Galatasaray'ın renklerine bağladığı Dries Mertens, hakkında konuştu.

 

"GALATASARAY'IN YENİ YILDIZI OLACAĞINI SÖYLEMİŞTİM"

Radyo Spor'da Salim Manav'a konuşan Çapa, " Galatasaray'ın Mertens'i transfer ettiği dönemde de konuşmuştuk. O dönemde Mertens'in Galatasaray'ın yeni yıldızı olacağını söylemiştim. Nitekim de öyle oldu; Mertens'in oynamadığı maçlarda Galatasaray hücum bölgesinde sorunlar yaşadı.

 

"KAÇAN BALIK BÜYÜK OLDU"

2011 yılında Gençlerbirliği'nde çalışırken Mertens'i transfer edecektik o dönem scout ekibi oyuncu hakkında olumsuz rapor verdi ve oyuncunun transferi gerçekleşmedi. Sonrasında Merter PSV'de oynadı ve ardından da Napoli'ye transfer yaptı. Kaçan balık büyük oldu diyebilirim... " ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Dries Mertens Galatasaray Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.