25 Nisan 2024, Perşembe

Galatasaray'dan bir yeni transfer daha! Eski şampiyon takıma geri dönüyor

Galatasaray'dan bir yeni transfer daha! Eski şampiyon takıma geri dönüyor

Galatasaray'ın elektronik spor takımı Galatasaray Espor ile 2019 yılında şampiyonluk yaşayıp takımdan ayrılan Cenk Erşahin, Regnum Carya Esports ile sözleşmesinin bitmesinin ardından Galatasaray'a geri döndüğünü duyurdu.

Regional League Türkiye: Birlik Ligi'nde 3 puan ile sonuncu sırada yer alan Galatasaray Espor, ligin beşinci haftasında bir kez galibiyet alabildi. Durumu tersine çevirmek için yeni transfer arayışına giren sarı kırmızılı ekip, yeni oyuncusunu duyurdu.

GALATASARAY ESPOR YENİ TRANSFERİNİ DUYURDU

Galatasaray Espor'un sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Coca-Cola: Birlik Ligi'nin kalan maçlarında forma giymek üzere Cenk "CombatRy" Erşahin VALORANT takımımızda mücadele edecek." sözlerine yer vererek yeni transferini taraftarlarla paylaştı.

"GALATASARAYA GERİ DÖNEBİLMEK AŞIRI HEYECAN VERİCİ"

Transferin duyurulmasıyla ardından Galatasaray'a geri döndüğü için heyecanlı olduğunu bildiren Cenk Erşahin, "Lig sonuna kadar da olsa tekrardan armayı temsil etmek ve en önemlisi yıllar sonra yuvaya geri dönebilmek aşırı heyecan verici" sözlerine yer verdi.

ESKİ ŞAMPİYON TEKRAR GALATASARAY'DA

2019 yılında Wolfteam Türkiye Kupası'nda Galatasaray Espor ile üst üste ikinci kez finale yükselen Cenk Erşahin, 1907 Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ederek kupanın sahibi olmuştu. Üç yıl aradan sonra tekrardan Galatasaray'a dönen Erşahin, yuvaya geri döndüğü için heyecanlı olduğunu bildirdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Galatasaray'dan bir yeni transfer daha! Eski şampiyon takıma geri dönüyor

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.