23 Nisan 2024, Salı

Fenerbahçeliler kıyameti kopardı!

Fenerbahçeliler kıyameti kopardı!

Fenerbahçe'nin geçen gün yaptığı 2010-2011 şampiyonluğuna ilişkin paylaşımını alıntılayan Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabı, "O sırada 'İlgili kulübün ait olduğu şehrin Büyükşehir Belediyesi'" ifadelerini kullanarak şehrin bayraklarla donatılmış fotoğrafını paylaştı. Bu hamle sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekerken, paylaşım kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu.

Şampiyonluk için artık saatleri saymaya başlayan Trabzonspor'a geçen gün Fenerbahçe sert bir açıklama yaparak tepki göstermiş ve bordo-mavililerin 2010-2011 sezonu şampiyonluğunu sahiplenmesini "Şizofrenik" bir durum olarak tanımlamıştı. Bu açıklamaya Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden cevap geldi.

FENERBAHÇE TARAFTARININ TEPKİSİNİ ÇEKEN PAYLAŞIM

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamayı alıntılayarak, "O sırada 'İlgili kulübün ait olduğu şehrin Büyükşehir Belediyesi'" ifadelerini kullandı ve Trabzonspor bayraklarıyla donatılmış şehrin fotoğrafını paylaştı. Fenerbahçe taraftarını oldukça sinirlendiren bu hamleye, sarı-lacivertliler sosyal medyada tepki yağdırdı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fenerbahçeliler kıyameti kopardı! Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin paylaşımına tepkiler çığ gibi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.