23 Nisan 2024, Salı

F.Bahçeliler ve Ruslar birbirine girdi

F.Bahçeliler ve Ruslar birbirine girdi

Kadıköy'de depremzedeler için düzenlenen Fenerbahçe-Zenit dostluk maçında iki takımın taraftarı birbirine girdi. Polis, Rus taraftarları stadyumdan çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'e 26. haftanın sonunda verilen milli arada Fenerbahçe, geliri depremzedelere bağışlanmak üzere Rus ekibi Zenit ile dostluk maçı yaptı. Karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Dostluk maçında iki takım taraftarı arasında yaşanan olaylar karşılaşmaya gölge düşürdü.

 

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Fenerbahçeli taraftarlar ve Rus taraftarlar arasında sert arbede çıktı. Polis güçleri, Rus taraftarları stadyumdan çıkardı. Rus taraftarlar stadyumdan çıkarılırken Fenerbahçeli taraftarların Zenit taraftarına tepkisi sürdü.

 

SES KISILDI

Yayıncı kuruluş, karşılaşma oynanırken pek çok kez sesi kısmak zorunda kaldı. Sarı-Lacivertli tribünlerden çirkin tezahüratlar yükseldi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Zenit St. Petersburg Fenerbahçe Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.