19 Nisan 2024, Cuma

Dünya, Marcao'yu konuşuyor!

Dünya, Marcao'yu konuşuyor!

Sevilla'nın Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Marcao, İspanyol ekibinde yaşanan hoca değişikliğinin ardından formasına kavuştu.

 

Yeni takımıyla Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına Borussia Dortmund karşısında çıkan Brezilyalı stoper, performansıyla kendisine hayran bıraktı. İspanyol taraftarlar, mücadelenin 1-1 sona ermesinde en büyük pay sahibinin Marcao olduğunu ve takımlarına 1 puanı kazandırdığını belirtti. Galatasaraylılar ise deneyimli savunmacıyı kaybetmenin üzüntüsünü bir kez daha yaşadı.

 

Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. hafta maçında Borussia Dortmund, sahasında Sevilla ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmaya Marcao'nun savunmadaki çılgın performansı damga vurdu.

 

SAMPAOLI İLE SAHALARA GERİ DÖNDÜ

Sevilla'da Julen Lopetegui'nin takımdan ayrılmasının ardından göreve gelen Jorge Sampaoli, sakatlığı nedeniyle 3 ay sahalardan uzak kalan Marcao'ya Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Borussia Dortmund maçında formayı verdi. 90 dakikası 1-1 sona eren mücadelede Brezilyalı stoper ortaya koyduğu performansla büyük beğeni topladı.

 

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Sadece İspanyol taraftarlar değil, birçok futbolsever sosyal medyada Marcao hakkında övgü dolu yorumlar yaptı. Galatasaraylılar ise Brezilyalı savunmacının performansı karşısında kahrolurken, yıldız stoper kaybettikleri için duydukları üzüntüyü bir kez daha dile getirdi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Borussia Dortmund Galatasaray Marcao Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.