20 Nisan 2024, Cumartesi

Derbi öncesi gerginlik!

Derbi öncesi gerginlik!

Derbi öncesi gerginlik! Taraftarlar Vodafone Park önünde satırlarla birbirlerine girdi

Pazar günü oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi TFF tarafından misafir takım taraftarlarının stada alınmayacağı açıklandı. Kararın ardından bir grup Fenerbahçe taraftarı meşale ve satırlarla Vodafone Park'ın önüne geldi. Burada trafiği kapatıp slogan atan grupla, olay yerine gelen Beşiktaş taraftarı arasında kavga çıktı. Yaşanan kavga kameraya yansırken görüntüler sosyal medyada ses getirdi.

 

Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi konuk edeceği derbisinde sarı-lacivertli taraftarların tribünde yer almayacağı açıklandı. Bu kararın ardından bir grup Fenerbahçe taraftarı Vodafone Park stadının önünde toplandı. Beşiktaş aleyhine sloganlar atan grup meşale yakıp trafiği kapattı.

 

SATIRLARLA TRAFİĞİ KAPATTILAR

Taraftarlardan bazıları ise ellerinde satırlarla trafiği kapattı. Yoldan geçen araçlara saldırıp tekmeler attığı da görülen taraftarların o anları kameraya yansıdı.

 

BEŞİKTAŞ TARAFTARI BÖLGEYE GİTTİ

Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından Beşiktaş taraftarı da olay yerine gitti. Burada iki taraf arasında kavga çıktı. Kavganın görüntüleri sosyal medyada gündem olurken meşale ve satırlı grubun olay yerinden uzaklaştığı görüldü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fenerbahçe Beşiktaş kavga Spor Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.