23 Nisan 2024, Salı

Bitti bu iş! Ve Cengiz Ünder transferini duyurdular

Bitti bu iş! Ve Cengiz Ünder transferini duyurdular

Cengiz Ünder için Marsilya'da yolun sonu göründü. Teknik direktör Igor Tudor'un yönetiminde yedek kulübesine hapsolan ve ocakta takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Cengiz Ünder için 2 kulübün devrede olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Marsilya'da Cengiz Ünder için ayrılık çanları çalmaya başladı. Fransız ekibinde teknik direktör Igor Tudor ile yıldızı barışmayan ve fazla süre alamayan Cengiz Ünder'in takımdan ayrılacağı iddia edilirken milli oyuncuya 2 takımın talip olduğu belirtildi.

 

 

CENGİZ ÜNDER, MARSİLYA'DAN AYRILIYOR

Fransa basınında yer alan habere göre; Marsilya ara transfer döneminde hareketli saatler geçirecek. Igor Tudor ile fazla süre bulamayan Cengiz Ünder de takımdan ayrılmaya hazırlanan isimlerin başında.

 

CENGİZ ÜNDER İÇİN 2 KULÜP BEKLEMEDE

Haberde, Marsilya'dan ayrılmaya hazırlanan Cengiz Ünder için iki kulüp pusuda. Atalanta ve Galatasaray'ın milli oyuncu için ocak transfer döneminde Fransız ekibinin kapısını çalması bekleniyor.

 

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Cengiz Ünder, bu sezon Marsilya formasıyla şu ana kadar 20 maçın yalnızca 7'sinde ilk 11'de yer aldı ve toplam 718 dakika süre alabildi. 25 yaşındaki milli oyuncu, bu karşılaşmalarda yalnızca 1 asistle skora etki edebildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cengiz Ünder spor haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.