25 Nisan 2024, Perşembe

3 büyüklerin taraftarları çılgına döndü

3 büyüklerin taraftarları çılgına döndü

Süper Lig ile ilgili ortalığı karıştıran "Deplasman yasağı" iddiası!

 

TFF, 2022-2023 sezonunda Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de oynanacak tüm maçlarda deplasman yasaklarının kaldırıldığını açıklamıştı. Sosyal medyada Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın kendi aralarında yapacağı maçlarda deplasman yasağı uygulanacağı iddiası ortalığı karıştırdı. Türkiye'nin önde gelen kulüplerine gönül veren taraftarlar, "Deplasmanıma dokunma" etiketiyle binlerce paylaşım yaptı.

Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala sosyal medyada ortaya atılan "Deplasman yasağı" iddiası gündeme oturdu.

3 BÜYÜKLERİN ARASINDAKİ MAÇLARDA DEPLASMAN YASAĞI UYGULANACAĞI İDDİASI

Galatasaray'ın taraftar grubu Ultraslan, Süper Lig'de deplasman yasağının Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki maçlarda uygulanmaya devam edeceğine yönelik bilgi aldıklarını paylaştı. Bu iddia sonrası sosyal medya üzerinde 3 büyüklerin taraftarları adeta güçlerini birleştirdi.

 

 

Ultraslan tarafından yapılan açıklama şöyle:

 

"DUYUM ALDIK"

2022-2023 Futbol Sezonunda oynanacak olan tüm maçlardaki deplasman taraftarı yasağı uygulamasının kaldırıldığı 30 Haziran 2022 Tarihinde resmi olarak açıklanmıştı. Pandemiyle birlikte hayatımıza giren bu uygulama bu sezon tüm yasaklarla birlikte bir ay önce kaldırılmıştı. Bugün edindiğimiz bilgiye göre tüm yasakların kaldırıldığı fakat sadece Galatasaray - Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kendi aralarında oynayacağı maçlarda güvenlik nedeniyle taraftar yasağının devam etmesi yönünde karar alınacağı duyumunu aldık.

"GÜVENLİĞİ BAHANE ETMEYİN, İSTİFA EDİN!"

Soruyoruz; bu yasağın sahibi ve tekrar gündeme sokmaya çalışan kim? Pandemi kurallarından dolayı mecburiyetten başlayan yasak, 30 gün önce kaldırılmışken yeniden başka karar alarak yasağı sürdürmeye çalışan kim? Yıllardır tek bir sorun olmadan tamamlanan maçlardan sonra yasağı tekrar hayatımıza sokmaya çalışan zihniyet kim? İstanbul'da Üç takımın kendi aralarında yapacağı maçlardaki güvenliği sağlayamayacaksanız güvenliği bahane etmeyin istifa edin!

 

"DEPLASMANIMA DOKUNMA"

"Deplasmanıma dokunma" etiketiyle sosyal medyada binlerce paylaşım yapan taraftarlar, olası bir deplasman yasağına tepkilerini en sert şekilde gösterdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

TFF Süper Lig Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş spor

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.