19 Nisan 2024, Cuma

Mehmet Şimşek, sessizliğini bozdu:

Mehmet Şimşek, sessizliğini bozdu:

AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kendi alanına giren her konuda destek vermeye hazır olduğunu belirten Şimşek, "Yurt dışında finans kuruluşlarındaki işlerim nedeni ile aktif siyasete girmeyi düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

Son dönemlerde ekonominin başına geçeceği söylenen eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir görüşme gerçekleştirdi. 1 saat 15 dakika süren görüşme sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve Mehmet Şimşek'ten açıklama geldi.

 

ÇELİK: AKTİF SİYASETİ DÜŞÜNMÜYOR

Çelik, konu hakkında yaptığı açıklamada, "Mehmet Bey'in gelmesi olağanüstü bir gündem değil. Kendisi değerli bir arkadaşımız. Sık görüştüğümüz değerli bir kardeşimiz. Normal bir gündem. Aday olacak mı diye merak ediyorsunuz. Siyasetten ayrıldıktan sonra pek çok işle meşgul. İş dünyasında da yürüttüğü işler var. Mehmet Bey aktif siyaseti düşünmüyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın beyan ettiği her konuda hazır olduğu, her türlü katkıyı vereceğini bir kere daha ifade etti." dedi.

 

ŞİMŞEK: HER KONUDA İSTENEN KATKIYI VERMEYE HAZIRIM

Mehmet Şimşek ise görüşme sonrası sosyal medyadan paylaşım yaptı. Şimşek açıklamasında, "Sayın Cumhurbaşkanımız ile akşam saatlerinde Ak Parti Genel Merkezi'nde son derecede samimi bir ortamda görüşme fırsatım oldu. Kendisine bu kabulleri çok teşekkür ederim. Kendi alanıma giren her konuda istenen katkıları vermeye her zaman hazırım. Ancak yurtdışında finans kuruluşlarındaki işlerim nedeni ile aktif siyasete girmeyi düşünmüyorum. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." ifadelerini kullandı.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Mehmet Şimşek Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.