28 Mart 2024, Perşembe

AK Partili Yediyıldız: Tayyip ağabeyin ayakkabısını yalamamız lazım

AK Partili Yediyıldız: Tayyip ağabeyin ayakkabısını yalamamız lazım

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan övgüyle söz eden Yediyıldız, "Tayyip ağabeye ihaneti bırak sırtımızda taşımamız lazım. Yani ayakkabısını elimizle yalamamız lazım" ifadelerini kullandı.


 

Ak Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, TV52 ekranlarında yayınlanan bir programa katıldı. Sunucunun "Tayyip ağabeye ihanet etmeyelim" sözlerinin ne ifade ettiği sorusuna Yediyıldız'ın verdiği yanıt dikkat çekti.

 

"AYAKKABISINI ELİMİZLE YALAMAMIZ LAZIM"

Yediyıldız, "Tayyip ağabey Türkiye'nin başında. Dünyanın lideri. Biz bu kaz kafamızla - özür dilerim, kusura bakma. Kendi kendimize ihanet etmek gibi bazı şeylere sapıyoruz. Şimdi kalkıp da böyle ucuz sebeplerle Tayyip ağabeye ihanet etmek, Türkiye'ye ihanet etmektir. Böyle sebeplerle Tayyip Ağabey'e ihanet etmek mazlumlara ihanet etmektir. Bak sana açık ve net söylüyorum, şu anda Ukrayna ve Rusya savaşı var değil mi? Ukrayna da Rusya da Tayyip ağabeyden bir şeyler bekliyor. Daha ne olacak, bizim Tayyip ağabeyi sırtımızda taşımamız lazım. Yani ayakkabısını elimizle yalamamız lazım. Bunları şey olsun diye söylemiyorum ya! Tayyip ağabeye, bu resme biz kalkacağız bir şeyler söyleyeceğiz." dedi.

 

"BİZ BU MEMLEKETİN İNSANI DEĞİLİZ O ZAMAN"

Konuşmasında dünyadan ve diğer ülkelerin durumlarından da bahseden AK Partili vekil, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz bu memleketin insanı değiliz o zaman. Bırak AK Parti'nin veya bilmem neyin insanı olmayı, bu memleketin insanı değiliz ya. Dünyada böyle bir lider olacak o liderin ülkesinde kendine karşı çıkan insanlar olacak değil mi, nasıl görürsün? Gittiğin yerlerde hep karşı çıkan cinsler var, 'Çok pahalı, alamıyoruz, yiyemiyoruz, gezemiyoruz' diyenlere ya havle diyorsun ya! Dünyada pahalılıktan şikayet etmeyen ülke var mı? Avrupa'da, Almanya'da, Avrupa'da, Amerika'da var mı? Yok, niye? Dünya iki yıl pandemi diye bir şey geçirdi. Bütün devletler kendi çalışanını, işverenini, insanını korumak adına ne yatırım yapmak gerekiyorsa onları yaptı. Peşinden işte savaş çıktı..."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

AK Parti Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.