24 Nisan 2024, Çarşamba

3 televizyon kanalına düzenli maaş veriyorlar

3 televizyon kanalına düzenli maaş veriyorlar

Muharrem İnce'den CHP ve İYİ Parti'ye ağır suçlama: 3 televizyon kanalına düzenli maaş veriyorlar

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Denizli'de yaptığı açıklamalarda 6'lı masayı hedef altı. Halk TV, Tele 1, KRT'nin CHP'den ve İYİ Parti'den her ay düzenli maaş aldığını öne süren İnce, "Miktarlarını bile söylerim. Son zamları bilmiyorum ama. Bir de haber yaptıkları zaman 'maaşı keseriz' diye tehdit ediyorlar, sonra bu ülkeye demokrasi getireceğiz diyorlar" dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, son 1 yılda 4. kez Denizli'ye geldi. İlk başta Kale ilçesinde partililerle bir araya gelen Muharrem İnce, ardından da kent merkezinde hareket etti.

 

6'LI MASAYI HEDEF ALDI

Burada bir otelde açıklamalarda bulunan Muharrem İnce, 6'lı İttifakı hedef aldı. İnce, "Şunu söyleyeyim 6'sından biri çıkıp da ben bu Erdoğan'ı yenerim düşün peşime diyemiyor" diye konuştu.

"CHP'DE VE İYİ PARTİ'DEN HER AY DÜZENLİ MAAŞ ALIYORLAR"

CHP'ye yüklenen Muharrem İnce, "Halk TV, Tele 1, KRT, CHP'den ve İYİ Parti'den her ay düzenli maaş alıyor. Miktarlarını bile söylerim. Son zamları bilmiyorum ama. Bir de haber yaptıkları zaman 'maaşı keseriz' diye tehdit ediyorlar, sonra bu ülkeye demokrasi getireceğiz diyorlar" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce POLİTİKA HABERLER İYİ PARTİ

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.