28 Mart 2024, Perşembe

New York'ta 5 binden fazla kişinin ölüm nedeni bilinmiyor

New York'ta 5 binden fazla kişinin ölüm nedeni bilinmiyor

New York’ta 5 binden fazla kişinin ölüm nedeni tanımlanamadı.

Korona virüs salgınının merkez üssü ABD'de salgından en fazla etkilenen eyalet konumunda bulunan New York'ta 5 bin 293 kişinin neden hayatını kaybettiği tanımlanamadı. ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri, (CDC) tarafından 11 Mart tarihi ile 2 Mayıs tarihleri arasında New York'ta gerçekleşen ölümler incelendi. Merkez, incelemede 32 bin 107 ölümden 18 bin 879'unun direkt veya dolaylı olarak korona virüs ile bağlantılı olduğunu aktarırken, geriye kalan 5 bin 293 kişinin ölümü hakkında korona bağlantısı olup olmadığı konusunda tanımlama yapılamadığını açıkladı. Merkez, “Bu fazladan ölümlerin korona virüs ile direkt veya dolaylı bir bağı olup olmadığı bilinmemektedir ve daha fazla araştırma yapılması gerekmektedir" dedi.

New York'ta toplam korona virüs vaka sayısı 345 bin 987'ye, hayatını kaybedenler ise 26 bin 874'e yükseldi. New York eyaleti ABD'de korona virüse bağlı can kayıplarının en fazla olduğu eyalet konumunda bulunuyor.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

New York'ta 5 binden fazla kişinin ölüm nedeni bilinmiyor

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.