24 Nisan 2024, Çarşamba

Yıldız Tilbe, "Eteğini çıkar" diyen hayranına sert çıkıştı:

Yıldız Tilbe,

Yıldız Tilbe, konserde "Eteğini çıkar" diyen kadın hayranına sert çıkıştı: Seni sahneye alır, o eteğini çıkartırım

 

Önceki akşam İstanbul'da konser veren Yıldız Tilbe, "Eteğini çıkar" diye bağıran kadın hayranına tepki gösterdi. Şarkılarına ara vererek hayranına cevap veren Tilbe, "Seni sahneye çıkartıp eteğini de çıkartırım. Allah herkesi özgür yaratmış ama insanlar, insanları rahat bırakmıyor" dedi.

Sevilen şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava'da konser verdi. Peş peşe sevilen şarkılarını söyleyen Tilbe, bir ara kadın hayranından gelen "Eteğini çıkar" sözüyle neye uğradığını şaşırdı.

"SENİN SAHNEDE ETEĞİNİ ÇIKARTIRIM"

Sahneye yeşil ip detaylı bir elbiseyle çıkaran Tilbe, kendisine "Eteğini çıkar" diyen hayranına "Seni buraya çıkartır eteğini de çıkartırım. Bana 'eteğini çıkar' diyor. Önce sen yap da göreyim, belki ben de yaparım. Herkes özgürdür hayatım. Allah herkesi özgür yaratmış ve dünyaya bırakmış. Ama insanlar, insanları rahat bırakmıyor" şeklinde konuştu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Yıldız Tilbe İstanbul mağazin haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.