20 Nisan 2024, Cumartesi

Yeni imajı, bomba gibi

Yeni imajı, bomba gibi

Atatürk dizisinde Mustafa Kemal'i canlandıracak olan Aras Bulut İynemli'nin yeni imajı, sosyal medyaya bomba gibi düştü

 

Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşamını ekrana taşıyacak olan, tüm dünyada aynı anda yayınlanacak olan Atatürk dizisinde Mustafa Kemal'i canlandıracak olan Aras Bulut İynemli yepyeni imajıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Rol aldığı reklamda yeni imajını şapka ile gizleyen ünlü oyuncunun sarı bıyıkları dikkat çekti.

Geçtiğimiz aylarda Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus, Türk yapımı dizileriyle oldukça ses getirdi. Özellikle başrolünde Aras Bulut İynemli'nin oynayacağı Atatürk dizisi.

 

KADRODA DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLER VAR

Yer aldığı her projede adından başarıyla söz ettiren Aras Bulut İynemli'nin Atatürk'ü canlandıracağı dizinin kadrosunda, Emma Watson, Mehmet Günsür, Songül Öden ve Sarp Akkaya gibi isimler de yer alıyor.

 

YENİ İMAJI GÜNDEM OLDU

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracak olan İynemli'nin dizi için değiştirdiği imajı sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Yüzü olduğu reklam filminde imajını gizlemeye çalışan yakışıklı oyuncunun sarıya boyadığı bıyıkları dikkatlerden kaçmadı. İşte ünlü oyuncunun yeni imajı;

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Mustafa Kemal Atatürk Aras Bulut İynemli Magazin Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.