24 Nisan 2024, Çarşamba

Tatlıses'in ekiplere ilk sözleri:

Tatlıses'in ekiplere ilk sözleri:

Hurdaya dönen araçta sıkışan İbrahim Tatlıses'in ekiplere ilk sözleri: Aracı vinç yardımıyla çıkarın, düzgün alanda da beni çıkarın

 

Türk müziğinin güçlü seslerinden İbrahim Tatlıses, Muğla Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Sıkıştığı araçtan bilinci açık ve sağlık durumu iyi şekilde kurtarılan sanatçının araç içindeyken sağlık ekiplerine "Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız" dediği öğrenildi.

 

Sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak Mahallesi'nde içerisinde sanatçı İbrahim Tatlıses'in de bulunduğu minibüs, bir kamyonla çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Tatlıses, çarpışmanın etkisiyle şarampole yuvarlanan araçta sıkıştı.

ARAÇTAN KURTARILDI

Kazada ağır hasar alan aracın içerisinde sıkışan 70 yaşındaki İbrahim Tatlıses, yapılan müdahalelerin ardından araçtan yaralı şekilde çıkarıldı. Tatlıses'in hastaneye kaldırıldığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

TATLISES'TEN İLK SÖZLER

Araç içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses'in bilincinin açık ve konuşabildiği öğrenilirken, Tatlıses'in "Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız" dediği kaydedildi. Kazanın yağış nedeniyle yolun kayganlaşması sonucu gerçekleştiği ileri sürüldü.

 

AYŞEGÜL YILDIZ: İBRAHİM BEY İYİ, KIZIM ARABADA DEĞİLMİŞ

Tatlıses'in kaza anında kızı Elif Ada'nın da yanında olduğu iddia edildi. Konuyla ilgili 2. Sayfa programına konuşan anne Ayşegül Yıldız, "İbrahim Bey'le az önce telefonla konuştum, çok şükür iyi. Araçta sıkıştığı yerden çıkartma çalışmaları sürüyormuş. Kızım Elif Ada'yı Bodrum'da teyzesini bırakıp, İstanbul'a dönmüştüm. Bu kaza haberini duyunca ömrümden ömür gitti. Çok şükür kızım da arabada değilmiş" dedi.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İbrahim Tatlıses Tragger Bodrum Magazin Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.