20 Nisan 2024, Cumartesi

 Rafet El Roman aşkını ilan etti! İşte Rafet El Roman’ın yeni sevgilisi Gamze Davgana!

 Rafet El Roman aşkını ilan etti! İşte Rafet El Roman’ın yeni sevgilisi Gamze Davgana!

Rafet El Roman (50) İzmirli turizmci Gamze Davgana (29) ile aşk yaşıyor. Rafet El Roman, çocuklarının annesi Tuba Altıntop'tan 2013'te ayrılmıştı.

Rafet El Roman 2014'te de kendinden 20 yaş küçük olan Ceren Kalpakarslan ile evlenmiş ama mutluluğu eşinin bebek istemesi nedeniyle 2016'da son bulmuştu. Daha sonra adı birçok isimle ile anılmıştı. Geçen günlerde de ''Evlenmeyi düşünüyor musunuz?'' sorusuna ''Şu anda hayır. Hayat arkadaşımı arıyorum. Çapkınlık doğru insanı bulana kadardır'' yanıtını vermişti. 29 yaşındaki İzmirli turizmci Gamze Davgana ile aşk yaşamaya başlayan Rafet El Roman ilk tatili için rotayı yurt dışına çevirdi. Çiftin tatillerini Gamze Davgana sosyal medya hesabından paylaştı. Rafet El Roman tatil dönüşlerinde Çeşme'de birlikte çekilen pozunu paylaşarak aşkını ilan etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Rafet El Roman aşkını ilan etti! İşte Rafet El Roman’ın yeni sevgilisi Gamze Davgana! Rafet El Roman Gamze Davgana

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.