19 Mart 2024, Salı

Oyuncu Hilal Anay: Yeni bir diz ile ekranlara döneceğim

Oyuncu Hilal Anay: Yeni bir diz ile ekranlara döneceğim

SİNEMA ve dizi oyuncusu Hilal Anay, ocak ayında başlayacak dizi ile ekranlara döneceğini söyledi.

En son TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisinde 'Macide' karakterini canlandıran Hilal Anay, Kahramanmaraş’a gelerek bir dizi proğramlara katıldı. Şehrin tarihi yerlerini gezen oyuncu, gittiği bir çiftlikte deve kuşu besleyip, keçi yavrusu sevdi.

Teşkilatın yeni sezonunda olmayacağını belirten Hilal Anay, yeni bir diz ile ekranlara döneceğini söyledi. Anay, "Teşkilat dizimiz milliyetçi duygular barındırıyor. Halkın da böyle konuları sevdiğini az çok biliyoruz. Dizinin senaryosu, yönetmenlerimiz çok güzeldi, oyuncu kadrosu çok güçlüydü. Bu gibi sebeplerden ötürü halk bizi bağrına bastı. Yeni sezonda yokum, karakterimiz bitti. Önümüzdeki sezon değerlendirmede olan projeler var onlardan birinde yer alacağız. Tahminen aralık, ocak gibi çekimleri başlayacak. Ama karakter hakkında pek bilgi vermem de doğru olmaz. Ocak, şubat gibi ekranlara dizi ile dönüyorum. Ufak da bir reklam çalışmamız oldu ve o da 1 aya kadar televizyonlarda dönmeye başlar" diye konuştu.

HİAL ANAY 

Toros Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi bölümünden mezun olduktan sonra Akdeniz Üniversitesi'nde eğitimine devam etmektedir. Henüz 20 yaşında olan genç yetenek Hilal Anay, aslen Tokat Turhallıdır. Hilal Anay sosyal medya platformlarında çektiği talkshow ve komik videolar ile bir çok kişi tarafından tanınmıştır.

2000 yılının Haziran ayında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Bazı kaynaklarda yaşantısını üniversite eğitimi için bulunduğu Antalya’da sürdürdüğü, Toros Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü’nü tamamladığı belirtilmektedir. Ayrıca günümüzde eğitimine Akdeniz Üniversitesinde devam ettiği açıklanmaktadır. Aslen ise baba tarafından ulaşılan bilgilere göre aslen Tokat Turhal’lıdır.

Genç oyuncu aslında bir sosyal medya fenomenidir. Yaptığı Talkshow ve komik videolar ile de tanınmaktadır. Oyunculuğun çocukluk hayali olduğunu söyleyen Anay 2019 da “Marid” filminde oynamış ve hayallerinin kapılarını aralamıştır.

2020 yılında da “Geçerken Uğradım” komedi filminde yer alan Anay, oyunculuktada başarılı olduğunu kanıtlamıştır. Geçerken Uğradım isimli sinema filmi Afyon’a uğrayan bir ailenin hikayesini anlatmaktadır. Filmde küfür ve argo yok. Afyonun güzellikleri anlatılmıştır. Filmde Frig Vadisi, Akdağ Kanyonu, Kocatepe, Mevlevihane, Flamingo kuşları, Afyon Mutfağı ve termal anlatılmış. Profesyonel oyuncuların yanı sıra filmde Afyon valisi Mustafa Tutulmaz, Afyon Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Afyon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser’de yer almıştır.

Şimdilerde ise Kanal 7’de yayınlanan “Yemin” adlı dizide Gülsüm adlı karakterle izleyicisini büyülerken kötülükleri ile de nefret ettirmekte. Bu dizi güzel ismin yer aldığı ilk dizi projesi olmuştur.

 

Tunay Menajerliğin oyuncusu olan Hilal Anay güzelliği ile dikkatleri üzerine çekerken daha birçok projede yer alacak gibi görünüyor. Maalesef boyu ve kilosu gibi merak edilen bilgilerine henüz ulaşılamamıştır.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Oyuncu Hilal Anay: Yeni bir diz ile ekranlara döneceğim SİNEMA oyuncusu Hilal Anay hilal anay kimdir FATİH ALPER GÜLTEPE TRT Teşkilat Akdeniz Üniversitesi Tokat

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.