19 Nisan 2024, Cuma

Gülşen'den ilk açıklama: Özür diliyorum

Gülşen'den ilk açıklama: Özür diliyorum

Son Dakika: İmam Hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle gözaltına alınan Gülşen'den ilk açıklama: Özür diliyorum

 

 

Son dakika: İmam Hatiplileri hedef alan sözleri sonrası gözaltına alınan şarkıcı Gülşen, sessizliğini bozdu. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Gülşen, "Söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum. Daha başka bir dil bulmalıydım, bulacağım." dedi.

 

Şarkıcı Gülşen'in, nisan ayındaki konserinde İmam Hatip mezunu bir kişiye yönelik kullandığı "İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" şeklindeki ifadeler büyük tepki çekti. Sosyal medyada kısa sürede "Gülşen Tutuklansın" etiketi gündem olurken, ünlü şarkıcı için hemen harekete geçildi.

 

 

GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı TCK 216. madde kapsamında "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" suçundan soruşturma başlatırken, Gülşen Beşiktaş'taki evinde gözaltına alındı.

 

SEVK EDİLDİĞİ ADLİYEDE TUTUKLANDI

Soruşturma kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesine gelerek ifade veren Şarkıcı Gülşen daha sonra sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

GÜLŞEN'DEN İLK AÇIKLAMA

Ayrıca konu hakkında sessizliğini bozan Gülşen sosyal medya hesabından 'Özür' paylaşımında bulundu. Özür dileyen Gülşen paylaşımında, "Uzun yıllardır birlikte çalıştığım çalışma arkadaşlarım ile iş ve çalışma ortamında yapmış olduğum bir espri toplumu kutuplaştırmayı hedefleyen kimseler tarafından öne çıkarılarak yayınlanmıştır. Sözlerimin ülkemizdeki kutuplaştırmayı hedefleyen kötü niyetli kimselere malzeme vermiş olmasından dolayı üzgünüm. İnandığım özgürlüğü savunurken, eleştirdiğim radikal uca kendimin savrulduğunu görüyorum. Videodaki söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum. Daha başka bir dil bulmalıydım; bulacağım." ifadelerini kullandı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Gülşen Magazin Güncel Haberler Son Dakika

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.