26 Nisan 2024, Cuma

Ekranlara geri dönüyor!

Ekranlara geri dönüyor!

Heyecanlandıran açıklama ünlü oyuncudan geldi! 1 Kadın 1 Erkek ekranlara geri dönüyor!

Yayınlandığı dönemde geniş bir hayran kitlesine ulaşan "1 Kadın 1 Erkek" dizisi ekranlara geri dönüyor. Twitter hesabından yeni bölümden kesit paylaşan dizinin başrolü Demet Evgar, "Yakında" notunu düştü. Dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı henüz netleşmezken, hayranları şimdiden heyecanlandı.

 

2008 yılında yayın hayatına giren efsane dizi "1 Kadın 1 Erkek" ekranlara geri dönüyor. Başrolünü Emre Karayel'le paylaşan ünü oyuncu Demet Evgar'dan heyecanlandıran açıklama geldi.

 

"EFSANE"

Dizi yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Evgar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada diziden bir kesit paylaşarak "Efsane" notunu düştü.

 

YAYIN TARİHİ BİLİNMİYOR

Evgar dizinin ne zaman ve hangi platformda yayınlanacağına ilişkin bilgi vermedi.

 

İKİ KEZ FİNAL YAPMIŞTI

Türkmax ekranlarında 2011 yılına kadar macerasına devam eden dizi, 2012 ve 2013 yılları arasında Star TV'de yayınlanmıştı. 1 Kadın 1 Erkek, 375. bölümü ile final yaptıktan sonra 2014'te FOX'ta yer alarak 2015 yılında 416. bölümü ile 2. kez final yapmıştı.

 

YENİ BÖLÜMLERİ DİJİTALDE YAYINLANACAK

Dizinin eski bölümleri Netflix'de izlenebiliyor. Yeni bölümlerininse yine bir dijital kanal üzerinden yayınlanması bekleniyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

1 Kadın 1 Erkek Emre Karayel Demet Evgar Magazin Yaşam Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.