18 Nisan 2024, Perşembe

Chloe Loughnan ile evlendiğine pişman olduğunu söyledi!

Chloe Loughnan ile evlendiğine pişman olduğunu söyledi!

 Serdar Ortaç’tan bomba itiraf! Chloe Loughnan ile evlendiğine pişman olduğunu söyledi!

Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde tek celsede boşandığı Chloe Loughnan'la yanlış evlilik yaptığını ve annesini dinlemediği için pişman olduğunu söyledi. Serdar Ortaç, 5 yıllık evliliğinin bitmesiyle ilgili herkesi şaşırtan bir açıklama yaptı. Serdar Ortaç'ı dinlemeye giden şarkıcı Arto Dalga'nın çektiği videoda yanında dansçı bir kız olan Ortaç, "Biraz geç oldu ama anladım ne varsa bizde var" dedi. Ortaç, sözlerine eski eşi Chloe Loughnan'a gönderme yaparak şöyle devam etti: "Geç oldu ama haklısınız. Annemde demişti, başımın etini yiyordu. Seni dinlemeyen o kulaklarıma" Serdar Ortaç sözlerinin arkasından Benim Gibi Olmayacak şarkısını söyledi. Ortaç'ın açıklamasının hemen ardından bu şarkıyı söylemesi akıllara önceki akşam yaptığı açıklamayı getirdi. Ortaç, muhabirlerinlerin "Chloe sizinle aynı sektörden başka biri ile aşk yaşarsa tepkiniz ne olur?" sorusuna "Yeni bir hayata başlamak isteyebilir. Dünyada tek boşanan çift biz değiliz" cevabını vermişti.

Serdar Ortaç'ı dinlemeye giden Nesrin Ortaç, çiftin ayrılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada çocuk olmadığı için çok üzülmediğini söyledi. Nesrin Ortaç, oğlu Serdar Ortaç'ı dinlemeye gitti. Konser öncesi muhabirlerle sohbet eden Ortaç, oğlunun boşanmasında çocukları olmadığı için çok fazla üzülmediğini söyledi. Serdar Ortaç ve Chloe'nin boşanma haberinden sonra bir hayli üzüldüğünü söyleyen Nesrin Ortaç, "Tabii ki üzüntülüyüm ama oğluma destek olmalıyım. İkisi içinde hayırlısı olsun. Çocuk yok ama çocuk olsaydı daha çok üzülürdüm. Chloe çok saygılı bir kızdı, ben hiçbir kötülüğünü görmedim. Ben özel hayatına pek karışmam, Serdar'ın beğendiği kız her zaman başımın tacıdır." Konserinde izleyicilerle sohbet eden Serdar Ortaç ise Chloe Lughnan için yanlış bir evlilik olduğunu ve annesini dinlemediği için çok pişman olduğunu söyledi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Chloe Loughnan ile evlendiğine pişman olduğunu söyledi! Serdar Ortaç Chloe Loughnan

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.