19 Mart 2024, Salı

 Aslı Enver ile Meryem Uzerli cephesinde şok gelişme!

 Aslı Enver ile Meryem Uzerli cephesinde şok gelişme!

 Aslı Enver ile Meryem Uzerli cephesinde şok gelişme! Özcan Deniz’in Feyza Aktan'dan boşanmasına sebep…

Sosyal medyada önceki gün sürpriz bir gelişme yaşandı. Ünlü oyuncu Aslı Enver, 2017'de 'Öteki Taraf' filminde başrolü paylaştığı Meryem Uzerli'yi Instagram'da takipten çıkardı. Aslı Enver'in bu sürpriz hamlesinin zamanlaması ise pek manidardı. Öyle ki Özcan Deniz'in Feyza Aktan'la evliliğinin bitmesine sanatçının Aslı Enver ile Meryem Uzerli hayranlığının neden olduğu iddia edilmişti. Özcan Deniz'in eski rol arkadaşlarına hayran olduğu ve kendisinden 20 yaş küçük eşinin iki güzeli kıskandığı iddiası ortalığı karıştırmıştı. Bu iddianın yankısı sürerken Aslı Enver'in Meryem Uzerli'yi takipten çıkarması kafa karıştırdı.

Özcan Deniz'in Feyza Aktan'la boşanmasına sebep gösterilen Aslı Enver ile Meryem Uzerli cephesinde şok gelişme. Aslı Enver bir dönem dost olduğu Meryem Uzerli'yi takipten çıkarttı. İki güzelin bu küskünlüğü merak uyandırdı.

 

TAKİPTEN ÇIKARDI

Takvim'in haberine göre; Sosyal medyada önceki gün sürpriz bir gelişme yaşandı. Güzel oyuncu Aslı Enver, 2017'de 'Öteki Taraf' filminde başrolü paylaştığı Meryem Uzerli'yi Instagram'da takipten çıkardı. Enver'in bu sürpriz hamlesinin zamanlaması ise pek manidardı. Öyle ki Özcan Deniz'in Feyza Aktan'la evliliğinin bitmesine sanatçının Aslı Enver ile Meryem Uzerli hayranlığının neden olduğu iddia edilmişti.

Deniz'in eski rol arkadaşlarına hayran olduğu ve kendisinden 20 yaş küçük eşinin iki güzeli kıskandığı iddiası ortalığı karıştırmıştı.

 

Bu iddianın yankısı sürerken Aslı Enver'in Meryem Uzerli'yi takipten çıkarması kafa karıştırdı. Bu arada Enver'in Özcan Deniz'i takibi sürdürmesi de gözden kaçmadı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Aslı Enver ile Meryem Uzerli cephesinde şok gelişme! Özcan Deniz’in Feyza Aktan'dan boşanmasına sebep…

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.