19 Nisan 2024, Cuma

Ajda Pekkan'dan açıklama geldi: Dudaktan öpmedi

Ajda Pekkan'dan açıklama geldi: Dudaktan öpmedi

Sahne arkasında Cenk Eren'le öpüşürken görüntülenen Ajda Pekkan'dan açıklama geldi: Dudaktan öpmedi

 

Bodrum'da sahne arkasında Cenk Eren ile öpüşürken görüntülenen Ajda Pekkan'dan açıklama geldi. Cenk Eren'in sahnesi bittikten sonra içeri girerken kendisinin de sahneye çıkmak üzere olduğunu belirten Pekkan, ünlü şarkıcının yalnızca ellerinden tutarak yanağından öptüğünü söyledi.

Süperstar Ajda Pekkan Bodrum'da Günay Restaurant'ta aynı sahneyi paylaştığı şarkıcı Cenk Eren ile öpüştükleri iddialarıyla ilgili olarak Magazinsortie.com Yayın Yönetmeni Olcay Ünal Sert'e konuştu.

 

"DUDAKTAN ÖPMEDİ"

Ajda Pekkan, Olcay Ünal Sert'e yaptığı açıklamada; "Dudaktan öpme diye birşey yok. Hele şimdi pandemi!.. Cenk'in sahnesi bitti, o içeri girerken bende sahneye çıkıyordum. Elimden tuttu, yanağımdan öperek tebrik etti. Dudaktan öpme diye bir şey kesinlikle yok!. Bu tamamen asılsız bir haber." dedi.

ZEKİ MÜREN'LE ÖPÜŞMESİ SORULDU

Zeki Müren ile daha önceden dudak dudağa öpüşmelerinin olduğunun hatırlatılması üzerine Süperstar; "Zeki Bey Sanat Güneşi'mizdi. Seneler sonra öyle bir şey olabilir mi? Cenk sadece çalışma arkadaşım. Zeki Müren ile biz yıllarca beraber çalıştık, abi kardeş gibiydik. Gazino dönemi ile bugünler çok farklı..." dedi.

 

Ajda Pekkan, Zeki Müren ile öpüşmelerinin de geçmişte aralarında bir uğur olduğunu dile getirerek o dönem ile bu dönemin mukayese edilemeyeceğini söyledi. Pekkan medya da yer alan 'aşk yaşıyorlar' haberlerine ise sadece güldüğünü söyledi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ajda Pekkan Zeki Müren Ünal Sert Cenk Eren Magazin Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.