19 Nisan 2024, Cuma

Zehra Güneş'in göbeği açık pozu ortalığı kasıp kavurdu!

Zehra Güneş'in göbeği açık pozu ortalığı kasıp kavurdu!

VakıfBank ve milli takımın yıldız voleybolcusu Zehra Güneş sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak göbeği açık bir pozunu Instagram hesabından paylaşan başarılı voleybolcuya, ilk yorumu sevgilisi Eren Dişli yaptı.

Türkiye'de ve yurt dışında binlerce hayranı bulunan milli voleybolcu Zehra Güneş, sosyal medyayı paylaştığı pozlarla sallıyor. Son olarak göbeği açık bir pozunu paylaşan 22 yaşındaki voleybolcuya beğeni yağdı.

FOTOĞRAFINA YORUM YAĞDI

Göbeği açık pozunu paylaşan Zehra Güneş'in fotoğrafına sevgilisi Eren Dişli kalpli emoji bırakırken, binlerce takipçisinden de yorum yağdı. Aşk Mantık İntikam dizisinin başarılı oyuncusu Burcu Özberk'e benzetilen Güneş', "Burcu Özberk ile akrabalık var mı?" yorumları yapıldı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Zehra Güneş'in göbeği açık pozu ortalığı kasıp kavurdu! İlk yorum sevgilisinden geldi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.