25 Nisan 2024, Perşembe

Yunanistan Türkiye'nin sinirlerini zorluyor!

Yunanistan Türkiye'nin sinirlerini zorluyor!

Yunan Genelkurmay Başkanı, Atina'nın uluslararası hukuka aykırı olarak yerleşerek işgal ettiği Keçi Adası'na giderek Yunan bayrağı ile Bodrum'a karşı poz verdi. Türkiye tarafından bu provokasyona tepki yağdı.


 

Yunanistan, Türkiye'ye yönelik tahrik içeren adımlarına devam ediyor. Yunan Genelkurmay Başkanı'nın son skandalı da büyük tepki çekti.

 

ASKERİ YERLEŞİM YASAK

Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros, dün uluslararası anlaşmalara göre Türk karasularında yer alan Keçi Adası'na giderek Türkiye'ye meydan okudu. Floros, yerleşim bulunması ve asker yerleştirilmesi yasak olan adadaki Yunan birliklerini denetledi.

 

"TETİKTE VE HAZIRLIKLIYIZ"

Yunan Genelkurmay Başkanı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Tetikte ve hazırlıklıyız" ifadesini de kullandı. Bodrum Akyarlar kıyılarına yaklaşık 8 kilometre uzaklıkta bulunan ada, 2004 yılından beri Yunan işgali altında… Yunanistan silahsız olması gereken adada topçu birliği bile bulunduruyor. Yunan Genelkurmay Başkanı daha sonra Bodrum'u arkasına alarak poz verdi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Yunanistan Türkiye Dünya Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.