19 Nisan 2024, Cuma

Yumruklu saldırıda 1 ölü

Yumruklu saldırıda 1 ölü

İstanbul'da yumruklu saldırıya uğrayan polis memuru ateş açtı: 1 ölü

 

İstanbul Fatih'te göreve giden polis memuruyla sahilde pitbull cinsi köpeği gezdiren 3 kişi arasında kavga çıktı. Polis memuru, kavgada kendisine yumruk atan kişiyi silahla ateş ederek yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralı hayatını kaybederken, şahsın yakınları hastaneye akın etti. Hastanede zaman zaman gerginlik yaşandı.

 

İstanbul Fatih'te akşam hareketli saatler yaşandı. Katip Kasım Mahallesi Langa Hisarı Caddesi'nde sivil halde, görev yaptığı birime giden polis memuru K.A., sahil yolu üzerinde pitbull köpeğiyle dolaşan C.K., B.A.P. ve H.G. isimli 3 kişi ile henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.

 

KENDİSİNE YUMRUK ATAN ŞAHSI VURDU

İddiaya göre; H.G., tartışma sırasında polis memuru K.A.'ya yumruk attı. Bunun üzerine silahını çıkaran polis memuru K.A., H.G.'yi silahla ateş ederek yaraladı. Karın ve kasık bölgesinden yaralanan H.G. yere yığılırken olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralı H.G., kaldırıldığı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

FATİH'TE YUMRUKLU SALDIRIYA UĞRAYAN POLİS ATEŞ ETTİ: 1 ÖLÜ

 

HASTANEYE AKIN ETTİLER

Olayı duyan H.G.'nin yakınları hastaneye akın etti. Hastaneye çok sayıda polis ekibi de sevk edildi. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Acil Servisi girişinde toplanan çok sayıda kişi, polis ekipleriyle zaman zaman gerginlik yaşadı. Polisin olayla ilgili çalışması sürüyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Katip Kasım Mahallesi Fatih Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.