28 Mart 2024, Perşembe

Yıldız Tilbe vasiyetini açıkladı:

Yıldız Tilbe vasiyetini açıkladı:

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda vasiyetini açıkladı. Cenazesine hiçbir politikacının gelmemesini isteyen Tilbe, "Cenazeme gelirken demir para büyüklüğünde taşlar koyun cebinize, 1 politikacı gelirse taşlayın. Gitmezlerse ben kalkarım Allah'ın izniyle. Belki birkaçını da götürürüm, hiçbirini İstemiyorum" dedi.

Güçlü sesi ve konserlerindeki tarzıyla her daim adından söz ettiren başarılı şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye de devam ediyor. Hesaplarını aktif olarak kullanan Tilbe, vasiyetini açıkladı.

 

"CENAZEME POLİTİKACI GELİRSE TAŞLAYIN"

Twitter hesabından paylaşım yapan Yıldız Tilbe, cenazesine hiçbir siyasetçinin gelmemesini istedi. Tilbe, paylaşımında "Allah hepinize sağlıklı uzun ömürler versin. Buradan size söyleyeyim vasiyet olarak avukatıma da bırakacağım. Öldüğüm zaman cenazeme 1 tane politikacı, siyasetçi istemiyorum, gelmesinler. Cenazeme gelirken demir para büyüklüğünde taşlar koyun cebinize, 1 politikacı gelirse taşlayın. Gitmezlerse ben kalkarım Allah'ın izniyle, belki birkaçını da götürürüm. Hiçbirini İstemiyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Yıldız Tilbe Magazin Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.