19 Nisan 2024, Cuma

Yedikuyular’a Mevsimin İlk Karı Düştü

Yedikuyular’a Mevsimin İlk Karı Düştü

Büyükşehir Belediyesi’nin baştan sona yenilediği Yedikuyular Kayak Merkezi ve kentin yüksek bölgelerinde kar yağışı başladı. Kent genelinde konuşlanan toplam 210 araç ve 250 personel yolların açık tutulması için teyakkuza geçti.

Kentin yüksek rakımlı bölgelerinde kar yağışı etkili olmaya başladı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin baştan sona yenilediği Yedikuyular Kayak Merkezi’nde de yağan kar, kayak sezonunun kapısını araladı. Deniz seviyesinden yaklaşık 2 bin metre yükseklikteki tesiste 2 – 3 santimetreyi bulan kar yağışının ardından, kartpostallık görüntüler oluştu. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde toplamda 210 araç ve 250 personel kar yağışının etkili olduğu arterlere konuşlandırılırken, yolların açık tutulması için de teyakkuza geçildi.

FATİH ALPER GÜLTEPE / GÜNEY

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Yedikuyular’a Mevsimin İlk Karı Düştü

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.