26 Nisan 2024, Cuma

Yardım malzemelerini satan kişi tutuklandı

Yardım malzemelerini satan kişi tutuklandı

Kendini depremzede olarak tanıtarak topladığı yardım malzemelerini iş yerinde satan kişi tutuklandı

 

Muğla'nın Menteşe ilçesinde kendisini depremzede olan tanıtan bir iş yeri sahibi, gençlik merkezlerinde dağıtılan yardım malzemelerini alıp sattığı gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Muğla Emniyet Müdürlüğü Hamdi Bey Polis Merkezi ekipleri, kendisini depremzede olarak tanıtan Ali Kamalak'ın gençlik merkezlerinde dağıtılan yiyecek, içecek, giyecek ve yakacakları alıp sattığı bilgisine ulaştı.

ÇOK SAYIDA MALZEME ELE GEÇİRİLDİ

Aramada depremzedeler için toplandığı belirlenen malzemeleri dükkanda sattığı ihbarını alan polis ekipleri yapılan aramada 2 çuval odun, 1 yağmurluk, 2 beyaz havlu, 1 elektrikli battaniye, 5 iç çamaşırı, 4 çocuk elbisesi, 5 battaniye, 1 nevresim takımı, 1 kullanılmış bot bayan, çeşitli kuru bakliyatlar, 1 kağıt havlu, bir buçuk litre zeytinyağı ele geçirildi.

 

TUTUKLANDI

Ele geçirilen malzemelere el konulurken, işyeri sahibi gözaltına alındı. Gözaltına alınan Ali K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Muğla 3. Sayfa Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.