28 Mart 2024, Perşembe

Yabancı uyruklu mülteciler, gittikleri mekanlarda garson kızların görüntülerini çekip paylaştı

Yabancı uyruklu mülteciler, gittikleri mekanlarda garson kızların görüntülerini çekip paylaştı

Yabancı uyruklu gençlerin, gittikleri mekanlarda garson kızların görüntülerini çekip sosyal medyada paylaşmaları büyük tepki çekti. Farklı mekanlarda çekildiği anlaşılan görüntülerin birinde gençlerin, kendilerine hizmet eden genç kıza bakışları dikkat çekiyor.

Gün geçmiyor ki yabancı uyruklularla ilgili yeni bir skandal patlak vermesin. Son olarak yabancı uyruklu gençlerin, gittikleri mekanlarda kendilerine hizmet eden genç kızlara yaptıkları gündem oldu. Kısa sürede sosyal medyada hızla yayılan görüntüler sonrası vatandaşlar yetkilileri göreve çağırdı.

DAHA ÖNCE DE BENZER BİR OLAY YAŞANDI

Geçtiğimiz günlerde de Pakistan uyruklu bir genç, sokakta ya da toplu taşıma araçlarında gördüğü kadınların görüntüleri gizlice çekip TikTok hesabından paylaşmıştı. Olay sonrası harekete geçen emniyet yetkilileri, yabancı uyruklu şahsı yakalayıp sınır dışı etmişti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Yabancı uyruklu mülteciler gittikleri mekanlarda garson kızların görüntülerini çekip paylaştı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.