19 Nisan 2024, Cuma

Vekiller ayakkabıları iade etti

Vekiller ayakkabıları iade etti

Belediye başkanının hediye olarak yolladığı ayakkkabılar CHP'li vekiller tarafından iade edildi

 

İstanbul Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın, CHP'li vekillere ve Parti Meclisi üyelerine yeni yıl hediyesi olarak göndermek istediği 1500 lira değerindeki spor ayakkabılar CHP TBMM yönetimi tarafından geri iade edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP'li Özgür Özel, "Maltepe Belediye Başkanınca yapılmak istenen bu gönderimi doğru bulmadığımızı belirterek, grubumuza gönderilen paketlerin Meclise kabulü ve dağıtımını engelledik" ifadelerini kullandı.

 

İstanbul Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP'li 135 milletvekili ve Parti Meclisi (PM) üyesi olmak üzere yaklaşık 200 kişiye yeni yıl hediyesi olarak 1500 lira değerinde spor ayakkabısı gönderdi.

 

HEDİYELER CHP GRUBUNDAN DÖNDÜ

Seçim öncesi yapılacak çalışmalara vurgu yaparak hediyesi ile "Ayağınıza taş değmesin" mesajı ileten Kılıç'ın bu hediyesi, CHP TBMM yönetiminden döndü.

 

CHP'Lİ ÖZEL: MECLİSE KABULÜ VE DAĞITIMINI ENGELLEDİK

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda şunları söyledi; "CHP Grup Yönetimi olarak Maltepe Belediye Başkanınca yapılmak istenen bu gönderimi doğru bulmadığımızı belirterek, grubumuza gönderilen paketlerin Meclise kabulü ve dağıtımını engelledik. Bizi aşan alternatif yollarla yollandı ise paketler milletvekillerimizce iade edilecektir."

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Özgür Özel Ali Kılıç Maltepe Yılbaşı Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.