20 Nisan 2024, Cumartesi

Vali Çiftçi'den açıklama geldi

Vali Çiftçi'den açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını makamından kaldırdığı söylenen Vali Çiftçi'den açıklama geldi

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını makam odasından kaldırdığı söylenen Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'den açıklama geldi. Odasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın portesiyle olan fotoğraflarını paylaşan Çiftçi, "Muhterem Cumhurbaşkanımızın resminin valilik makam odasından kaldırıldığı iddiasına ilişkin sosyal medyada yayımlanan haberler üzerine bu fotoğrafları yayınlıyorum" diyerek iddiaları yalanladı.

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'nin Valilik'teki makam odasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını kaldırdığı ve sadece Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bıraktığı iddia edildi. Valilik tarafından basın mensuplarına gönderilen fotoğrafta da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın portresinin yer almaması dikkat çekti.

 

SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Vali Mustafa Çiftçi de çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Çiftçi, "Muhterem Cumhurbaşkanımızın resminin valilik makam odasından kaldırıldığı iddiasına ilişkin sosyal medyada yayımlanan haberler üzerine yayınlıyorum. Buyrun…" diyerek şu fotoğrafları paylaştı:

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Mustafa Çiftçi Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.