18 Nisan 2024, Perşembe

Vahşi cinayeti "Baron" ortaya çıkardı

Vahşi cinayeti

Ankara'da yaşayan D.Ç., tartıştığı karısını başına çekiçle vurularak öldürüldü. Eşinin cansız bedeni folyoya sarıp bahçeye gömen şahıs, bir süre sonra kayıplara karıştı. Evin yeni sahiplerinin köpeği "Baron" vahşi cinayeti ortaya çıkardı.


İddialara göre; Gölbaşı ilçesine bağlı İncek Mahallesi'ndeki bir evde geçici olarak ikamet eden Ayşen Çöl ile eşi D.Ç. tartışmaya başladı. Kısa sürede alevlenen tartışmada D.Ç., evde bulunan çekiçle eşinin kafasına defalarca vurdu. Kafatası kırılan ve kanlar içerisinde kalan talihsiz kadın hayatını kaybetti.

 

CESEDİ FOLYOYA SARIP BAHÇEYE GÖMDÜ

Eşinin cansız bedenini alüminyum folyoya sardıktan sonra evin bahçesine gömen cani koca, çevresindekilere eşinin kendisini terk ettiği yalanını söyleyerek kayıplara karıştı.

VAHŞİ CİNAYETİ KÖPEK ORTAYA ÇIKARDI

Olayın yaşandığı ev D.Ç.'nin ayrılması sonrası bir emlak firması tarafından satın alındı. Durumdan habersiz olan firma sahibi, 'Baron' ismini verdikleri köpeği bekçilik etmesi için evin bahçesinde bıraktı. Bahçe düzenlemesi için eve tekrar uğrayan firma sahipleri, Baron'un bahçede toprağı eştiğini gördü. Çukura doğru yaklaştıkça ağır bir koku duyan firma sahipleri, Ayşen Çöl'ün yaklaşık 1,5 ay önce gömülmüş cesedi ile karşılaştı.

CANİ KOCA YAKALANDI

Durumun bildirilmesi üzerine Ayşen Çöl'ün cansız bedeni çukurdan çıkarılarak otopsi için Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Kan donduran cinayeti işleyen cani koca ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ankara 3.sayfa haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.