20 Nisan 2024, Cumartesi

Üniversiteyi karıştıran taciz!

Üniversiteyi karıştıran taciz!

Üniversiteyi karıştıran taciz! Öğretim üyesinin odasını basan profesör, "Benim olacaksın" diyerek saldırdı

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde görevli profesör, Kocaeli Üniversitesi'nde çalışan öğretim üyesinin odasına girip "Benim olacaksın, seninle evleneceğiz" diyerek tacizde bulundu. Taşkınlık çıkaran profesör gözaltına alındı.

 

Dün saat 12.00 sıralarında Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi'nde, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde görev yapan Prof. Dr. B.A., eski doktora öğrencisi olan ve şu an Kocaeli Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yapan Ş.K.'nın odasına girdi.

 

"BENİM OLACAKSIN"

Ş.K.'nın telefonuna el koyarak "Benim olacaksın, seninle evleneceğiz" dediği ve Ş.K.'nın erkek arkadaşı tarafından hediye edilen tabloyu kırdığı iddia edilen B.A., daha sonra odaya giren Ş.K.'nın erkek arkadaşı ile tartıştı.

 

GÖZALTINDA

Güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. B.A., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İstanbul Üniversitesi Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi 3. Sayfa Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.