25 Nisan 2024, Perşembe

Umuda tutunacağız

Umuda tutunacağız

Galatasaray, göçükten çıkarılan gencin enkaz altındayken duvara yazdıklarını paylaştı: Umuda tutunacağız

 

Kahramanmaraş'ta depremden 64 saat sonra enkaz altından çıkarılan gencin duvara "Umudunuzu kaybetmeyin" yazdığı görüldü. Yazının bulunduğu duvarın fotoğrafını Galatasaray, "Biz bu yazıya güveneceğiz. Birbirimize inanacağız. Umuda tutunacağız. Bizi bekleyen canlar var daha. Ulaşacağız, kavuşacağız." ifadelerini kullanarak paylaştı.

 

10 ili vuran depremlerin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ta bir genç 64 saat sonra göçük altından çıkarıldı. Galatasaray, 24 yaşındaki Doğan Akkök'ün enkaz altındayken duvara yazdığı yazıyı sosyal medya hesabından paylaştı.

 

"BİRBİRİMİZE İNANACAĞIZ"

Galatasaray, Akköz'ün duvara yazdığı yazının görselini, "Biz bu yazıya güveneceğiz. Birbirimize inanacağız. Umuda tutunacağız. Bizi bekleyen canlar var daha. Ulaşacağız, kavuşacağız." ifadeleriyle paylaştı.

 

EKİPLER, YAZILIMCI OLMASINI ÖNERDİ

Dulkadiroğlu ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde yıkılan Selin Apartmanı enkazında çalışan ekipler, depremden 64 saat sonra 24 yaşındaki Doğan Akkök'e ulaştı. Kurtarma çalışmaları sırasında gençle sürekli diyalog kurarak moral veren ekipler, Akkök'e yazılımcı olmasını önerince "Benim için grafik tasarım abi" yanıtını aldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kahramanmaraş Galatasaray Deprem Spor Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.