28 Mart 2024, Perşembe

Ümraniye'de pes dedirten görüntü

Ümraniye'de pes dedirten görüntü

İstanbul Ümraniye’de otomobillerle asker uğurlaması yapan bir grup genç, konvoy halinde gittikten bir süre sonra cadde üzerinde yolu trafiğe kapatarak eğlence düzenledi.

Olay, geçtiğimiz günlerde Ümraniye'de İstiklal Caddesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Asker eğlencesi yapan bir grup genç dörtlülerini yaktıktan sonra kornalara basarak konvoy halinde ilçede bir süre tur attı. Grup daha sonra yolu keserek askere gidecek arkadaşlarını havaya yükselterek, "En büyük asker bizim asker" diye coşkuyla kutlama yaptı. Grup sevinç gösterilerinde pandemi kurallarını hiçe sayarak korona virüse davetiye çıkardı.

 

Konvoy halinde ilerleyen grup araç camlarından sarktıktan sonra makas atarak trafikte dehşet saçtı. Asker uğurlamasında magandalar hem kendi hem de sürücülerin canını tehlikeye attı. Trafikte insanları bir an olsun düşünmeyen ve yollarından alı koyan magandalar, o anları cep telefonu kameralarına kaydetti.

 

Mehmet Kurt

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ümraniye'de pes dedirten görüntü

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.