28 Mart 2024, Perşembe

Üçlü ilişki sırasında sert davranan adamı öldürmüştü, savunması pes dedirtti

Üçlü ilişki sırasında sert davranan adamı öldürmüştü, savunması pes dedirtti

Üçlü ilişki sırasında sevgilisine sert davranan adamı öldürmüştü, savunması pes dedirtti

 

Antalya'da geçen yıl ocak ayında üçlü cinsel ilişki yaşadıkları sırada sevgilisine sert davrandığını iddia ettiği adamı öldüren Elvan Küçükaltun hakim karşısına çıktı. Küçükaltun, "Nadja da ben de kabul etmedik. Ben tuvalette kusuyordum, bu sırada Kadir ve Nadja yatak odasına gitmişler, ilişkiye giriyorlardı. Kavga ettik, elinden bıçağı almak için uğraşırken parmaklarım kesildi" dedi. Ancak öldürülen adamın 54 bıçak darbesiyle can vermesi nedeniyle katil zanlısının savunmasına tepki gösterildi.

Manavgat'ın Side Mahallesi'nde geçen yıl 28 Ocak tarihinde Elvan Küçükaltun ve 3 yıldır birlikte yaşadığı Alman Nadja Angela Grosser, ortak arkadaşları olan Kadir Demir'i eve davet etti. Akşam üzeri eve gelen Kadir Demir'le birlikte alkol alan üçlü ardından, ilişkide bulundu. İlişki sırasında Elvan Küçükaltun, birlikte yaşadığı Alman sevgilisi Nadja Angela Grosser'e sert ve agresif davrandığı iddiasıyla Kadir Demir'le tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan bıçaklı kavgada Elvan Küçükaltun, önce Kadir Demir'i göğsünden bıçakladı, ardından cinsel organını kesti.

 

"ET DOĞRADIM, İÇİM DARALDI"

Kadir Demir'in öldüğünü anlayan Elvan Küçükaltun, Nadja Angela Grosser'le birlikte yakındaki markete giderek içki satın aldı. Nadja Angela Grosser'i köpeklerle birlikte evden gönderen Elvan Küçükaltun, bir süre sonra cesedi hemen evin yakınında bulunan parka gömmek istedi. Parka giderek mezar yeri kazmaya başlayan Elvan Küçükaltun'u görenler jandarmaya kaçak kazı ihbarında bulundu. Olay yerine gelen jandarma ekiplerini gören Elvan Küçükaltun, kaçarak Side sahiline gitti. İhbarcının tarifi üzerine jandarma ekipleri, Side sahilinde Elvan Küçükaltun'u yürürken yakaladı. Üzeri kanlı olan Elvan Küçükaltun, jandarma görevlilerinin sorusu üzerine, "Ben et doğradım, içim daraldı; biraz hava almaya çıkmıştım" dedi.

EVDE YAPILAN KONTROLDE ORTAYA ÇIKTI

Kimliği yanında olmayan Küçükaltun'un davranışlarından şüphelenen jandarma ekipleri, evi kontrol etmek için geldiklerinde vahşi cinayeti ortaya çıkardı. Telefonla eve çağrılan Nadja Angela Grosser'le birlikte Elvan Küçükaltun, jandarma tarafından gözaltına alındı. Kadir Demir'in cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarmada işlemleri tamamlanan Küçükaltun ve Grosser, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Elvan Küçükaltun, 'kasten öldürme' suçundan tutuklanırken, Nadja Angela Grosser adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine Nadja Angela Grosser de 2 gün sonra 'suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme' suçundan tutuklandı.

54 BIÇAK DARBESİNDEN SONRA CİNSEL ORGANINI KESMİŞ

Olayla ilgili Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame, 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İddianamede, olayın üçlü cinsel ilişki sırasında bir tartışmadan çıktığı anlatılarak, Elvan Küçükaltun'un Kadir Demir'i 34'ü öldürücü, 54 bıçak darbesiyle öldürdüğü, cinsel organını kestiği belirtildi. İddianamede, şüpheli Kadir Demir'in cep telefonunda yapılan incelemede, aynı kişilerin daha önce yaşadıkları üçlü cinsel ilişkiye dair video kaydı bulunduğu belirtildi. İddianamede, Elvan Küçükaltun'un 'canavarca hisle kasten öldürme', Nadja Angela Grosser'in de 'kasten öldürmeye iştirak' suçundan cezalandırılması talep edildi.

'NADJA 'KÖTÜ BİR ŞEY OLMADI' DİYORDU'

Olaya ilişkin davanın ilk duruşması Manavgat 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya tutuklu sanıklar Elvan Küçükaltun ve Nadja Angela Grosser'le birlikte sanık avukatları, hayatını kaybeden Kadir Demir'in yakınları katıldı. Elvan Küçükaltun, çok kıskanç olduğunu, ancak alkol aldığı zaman yaşadıklarını hatırlamadığını iddia etti. Olay günü yaşananların büyük kısmını hatırlayamadığını söyleyen sanık Küçükaltun, "Nadja Angela Grosser benim dini nikahlı eşim olur. Ocak ayının 19'unda eski eşinden boşandı. Biz evlenmeyi düşünüyorduk. Kadir Demir'le olaydan 1,5 sene önce tanışıp arkadaş olduk. Biz kendisini fotoğrafçı olarak tanıdık. Birkaç defa evimize geldi, birlikte içki içtik. İçtikten sonra ben ne yaptığımızı hatırlamıyordum. Ertesi günü olanları Nadja'ya soruyordum. Nadja da bana, 'Merak etme kötü bir şey olmadı, biz cinsel ilişkiye girdik, Kadir de bizi seyretti' diyordu" dedi.

'KADİR BANA YUMRUK ATTI'

Olay günü Kadir Demir'i yapacakları düğün için eve fotoğraf çektirmeye çağırdıklarını anlatan sanık Küçükaltun, duruşmada şunları söyledi: "İçki içerken Kadir, 'Almanlar grup seks yapmayı sever' diyerek üçlü ilişki teklif etti. Nadja da ben de kabul etmedik. Arada kopuk kopuk şeyler hatırlıyorum. Ben tuvalette kusuyordum, bu sırada Kadir ve Nadja yatak odasına gitmişler, ilişkiye giriyorlardı. Nadja acı içinde kıvranıyordu, 'beni bundan kurtar' dedi. Ben odadan çıktım, bıçak alıp geldim. Tartıştık. Kadir bana yumruk attı. Yere düştüm, bıçak da düştü. Kavga ettik, elinden bıçağı almak için uğraşırken parmaklarım kesildi. Biz kavga ederken Nadja odadan çıkmıştı. Sonrasını hatırlamıyorum, penisin kesilmesini hatırlamıyorum."'

 

ALKOL ALINCA BİRÇOK ŞEYİ HATIRLAMIYORUM'

Mahkeme başkanının daha önceden birlikte üçlü ilişki yapıp yapmadıklarını sorması üzerine Küçükaltun, "Daha önceden üçlü ilişkimiz olmadı" dedi. Bunun üzerine mahkeme başkanının telefonunda bulunan üçlü ilişki görüntülerini sorması üzerine Elvan Küçükaltun, "Ben alkol aldığım için birçok şeyi hatırlamıyorum. Ben de bunu sonradan gördüm ve Nadja'ya sordum" diye cevap verdi.

 

Üçlü ilişki sırasında sevgilisine sert davranan adamı öldürmüştü, savunması pes dedirtti

'KADİR'LE ÜÇLÜ İLİŞKİYE GİRDİK'

Duruşmada tercüman eşliğinde ifade veren tutuklu sanık Nadja Angela Grosser ise Kadir Demir'le 2020 yılında Side sahilinde gezerken tanıştıklarını söyledi. Grosser, Kadir Demir'in zaman zaman evlerine geldiğini ve üçlü ilişkiye girdiklerini anlatarak, "Olay günü Elvan, Kadir'i çağırmak için birkaç defa telefon açtı. Kadir önce telefona bakmadı sonra geri aradı. Kadir geldiğinde birlikte alkol aldık. Sonra üçlü ilişkiye girdik. Bu sırada Elvan odadan çıktı. Kadir'le ilişkiye devam ettik" dedi.

 

Üçlü ilişki sırasında sevgilisine sert davranan adamı öldürmüştü, savunması pes dedirtti

 

'KORKUDAN YATAK ODASINA BİLE BAKAMADIM'

Bir süre sonra Elvan'ın odaya iç çamaşırı giyinik şekilde geldiğini anlatan Nadja Angela Grosser, ifadesinde şunları söyledi: "Bana 'odadan çık' dedi. Ben oturma odasına geçtim. Elvan kapıyı kapattı. Sonra Elvan oturma odasına geldi. Eli kanıyordu, ben pansuman yaptım. Çok alkollü olduğu için içeride ne olduğunu sormadım. Ardından markete alkol almaya gittik. Yolda giderken bana, Kadir'i kastederek, 'galiba öldü' dedi. Çok korkmuştum. Elvan'a 'bu olayla bir ilgim olmasını istemiyorum' dedim. Köpekleri de alıp evden çıkarken bana, 'Kadir'in çantasını da al ve denize at' dedi. Sahile doğru giderken, Almanya'daki eski eşimi aradım, durumu anlatıp ne yapmam gerektiğini sordum. Bana, 'ben bir Elvan'ı arayayım' dedi. Elvan'la görüşmüş. Elvan ona Kadir'in penisinin kesik olduğu 2 fotoğraf göndermiş. Eski eşim bunları bana gönderdi ve 'Hemen bu resimler ve elindeki çantayla birlikte polise git' dedi. Bu sırada Elvan beni aradı, eve jandarmanın geldiğini ve benimle görüşmek istediklerini söyledi. Ben korkudan elimde bulunan çantayı ilk gördüğüm arabanın üstüne bıraktım ve eve gittim."

 

Verilen aranın ardından mahkeme heyeti, Elvan Küçükaltun'un tutukluluğunun devamına, Nadja Angela Grosser'in adli kontrol şartıyla tahliye edilmesine karar verip, duruşmayı erteledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Manavgat kavga Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.