19 Nisan 2024, Cuma

Türkoğlu’da Hep Bir Ağızdan İstiklal Marşını Okudu

Türkoğlu’da Hep Bir Ağızdan İstiklal Marşını Okudu

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN'ın da canlı yayınla katıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında tüm Türkiye de olduğu gibi Türkoğlu ilçesinde de vatandaşların yoğun katılımlarıyla evlerinin balkonlarına çıkarak İstiklâl Marşı büyük bir coşkuyla okundu.


Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; 23 Nisan dolayısıyla, tüm Türkiye’de olduğu gibi Türkoğlu ilçemizde de Belediye personellerimizle birlikte bayramı kutladık. Tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum.

‘Bunun Dünya da Başka Örneği Yok’

23 Nisan denince iki şey geliyor akla, birincisi Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluşu, İkincisi de Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye’deki bütün çocuklara bu bayramı armağan etmesi. Bunun dünya da başka örneği yok. 

Çocuklar bizim geleceğimiz, mayamız, hamurumuz. Onları nasıl şekillendirirsek Türkiye’nin geleceği de öyle olur. 

Bugün Şehit, yetim ve öksüz çocuklarımızın bayramını kutladık. Boş zamanlarını geçirecekleri kitaplar oyun setleri hediye ettik. Dünyada tüm çocukların bayramını kutluyorum. Diyerek konuştu.  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Türkoğlu’da Hep Bir Ağızdan İstiklal Marşını Okudu Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş 23 Nisan

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.