29 Mart 2024, Cuma

Teröristlerin taciz ateşiyle şehit düştü

Teröristlerin taciz ateşiyle şehit düştü

Son Dakika! Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde görevli Uzman Onbaşı Lokman Akçağlayan, teröristlerin taciz ateşiyle şehit düştü

 

Son dakika! Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin taciz ateşi sonucu Uzman Onbaşı Lokman Akçağlayan şehit oldu. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar tarafından paylaşılan taziye mesajında ise, "Şehidimize Allah'tan rahmet, tüm yakınlarına ve milletimize başsağlığı dilerim" ifadelerine yer verildi.

 

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütlerine yönelik operasyonları aralıksız olarak devam ediyor. Güvenlik kuvvetlerince sürdürülen Pençe Kilit Operasyonu bölgesinden ise kahreden bir haber geldi. Bölgede görev yapan Uzman Onbaşı Lokman Akçağlayan, teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu şehit düştü.

 

BAKAN AKAR'DAN BAŞSAĞLIĞI PAYLAŞIMI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da acı haber nedeniyle taziye mesajı yayınladı. MSB'nin hesabından paylaşılan mesajda, "Kahraman silah arkadaşımız, 3 Kasım 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadelerine yer verildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Türkiye Güncel Haberler Son Dakika

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.