29 Mart 2024, Cuma

Terim ilki başardı

Terim ilki başardı

Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi teknik direktörlerden biri olan Fatih Terim, The Guardian tarafından düzenlenen "Dünyanın En İyi 100 Futbolcusu" seçimlerinde jüri olarak yer alacak. Deneyimli hoca böylece bu organizasyona jüri olarak seçilen ilk Türk teknik direktör oldu.


 

İngiliz basınının köklü kuruluşu The Guardian'ın düzenlediği "Dünyanın En İyi 100 Futbolcusu" seçimlerinde bu sene büyük bir sürpriz yaşanacak.

 

İLK TÜRK TEKNİK DİREKTÖR

Fatih Terim, The Guardian'ın düzenlediği "Dünyanın En İyi 100 Futbolcusu" seçimlerinde jüri olarak yer alacak. Tecrübeli çalıştırıcı böylece bu organizasyona seçilen ilk Türk teknik direktör oldu.

 

LIONEL MESSI 5 KEZ SEÇİLDİ

Terim ile birlikte ilk kez Brezilyalı eski futbolcu Maicon ile Norveçli eski futbolcu Jan Age Fjortoft ilk kez jüri koltuğunda oturdu. 2012 yılından beri düzenlenen ödüllerde Lionel Messi, 5 kez ilk sırada seçilen isim olmayı başarmıştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fatih Terim Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.