25 Nisan 2024, Perşembe

Tepkiler çığ gibi

Tepkiler çığ gibi

Dünya Kupası'nın açılış törenine damga vuran kare! Amerikalı ünlü oyuncuya tepkiler çığ gibi

 

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın açılış töreninde Dünya Kupası elçisi Ghanim Al-Muftah ile sahneye çıkan Amerikalı ünlü oyuncu Morgan Freeman'a sosyal medyada bazı kesimler tepki gösterdi. Katar'ın Dünya Kupası'nı organize etme hakkını FIFA'ya para vererek kazandığını savunan futbolseverler, "Kirli" diye tanımladıkları bu turnuvada ünlü oyuncunun sahneye çıkmasını sert eleştirdi.

 

2022 Dünya Kupası görkemli bir açılış seremonisiyle Katar'da başladı. Birbirinden farklı görsel şovların yapıldığı gecede, Amerikalı ünlü oyuncu Morgan Freeman'ın sahneye çıktığı anlar çok konuşuldu.

FUTBOLSEVERLER ÇILDIRDI

Açılış töreninde Dünya Kupası elçisi Ghanim Al-Muftah ile sahneye çıkan Amerikalı ünlü oyuncu Morgan Freeman'a bazı kesimler tarafından büyük tepki gösterildi. Katar'ın FIFA'ya para vererek turnuvayı organize etme hakkı kazandığını belirten bir kısım futbolsever, "Kirli" diye tanımladıkları Dünya Kupa'sının açılışında ünlü oyuncunun sahneye çıkmasını sert sözlerle eleştirdi.

 

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ GÖSTERİLDİ

Sosyal medyada bir kullanıcının, "Morgan Freeman'ı kara para, rüşvet ve 'köle işçiler' üzerine bina edilmiş bir Dünya Kupası'nın açılış seremonisinde görmek, hayatın bize attığı en büyük kazıklardan ve tarihin en hüzünlü şakalarından biri." ifadelerini kullandığı paylaşımı oldukça fazla etkileşim aldı.

 

AKTİVİSTLER YERDEN YERE VURDU

Öte yandan dünyanın çeşitli yerlerinden aktivistler, Morgan Freeman'ın çok yüksek miktarda para karşılığı sahneye çıktığını belirterek, ünlü oyuncuyu yerden yere vurdu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Morgan Freeman Katar Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.