19 Nisan 2024, Cuma

TEM'de 10 araç birbirine girdi, trafik durma noktasına geldi

TEM'de 10 araç birbirine girdi, trafik durma noktasına geldi

Son dakika! TEM Otoyolu Esenyurt mevkii Mahmutbey gişeleri istikametinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. 10 aracın karıştığı kazada 6 kişi yaralanırken trafik durma noktasına geldi.


Tem Otoyolu Esenyurt mevkii Mahmutbey gişeleri istikametinde kamyon ve otomobillerin de aralarında bulunduğu 10 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere kaza, tahta yüklü tırın kontrolden çıkıp diğer araçlara çarpmasıyla gerçekleşti.

ZİNCİRLEME KAZADA 6 KİŞİ YARALANDI

Olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edilirken kazada yaralanan 6 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

 

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Öte yandan meydana gelen zincirleme kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Trafiğin durma noktasında geldiği yolda araçların kaldırılması için başlatılan çalışma ise devam ediyor.

 

İşte olay yerinden ilk görüntüler;

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Son Dakika! TEM'de 10 araç birbirine girdi trafik durma noktasına geldi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.