20 Nisan 2024, Cumartesi

Tekstil işçisi metal süs malzemesini kazayla parmağına çaktı

Tekstil işçisi metal süs malzemesini kazayla parmağına çaktı

Sultangazi'de dikkatsiz tekstil işçisi pres makinesi ile çalıştığı esnada metal süs malzemesini parmağına çaktı. Tedavi için Hastaneye giden işçinin parmağından metali çıkaramayan doktor, hastaneye itfaiye çağırıldı.

Olay,önceki gün Sultangazi'de yaşandı. Edinilen bilgiye göre Yusuf Akgün isimli şahıs çalıştığı tekstil işinde bir anlık dalgınlık sonucu pres makinesi ile çalıştığı esnada metal parmağına saplantı. Acı içinde kıvranan Akgün, iş yeri yetkilileri tarafından hemen Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından röntgeni çekilen parmağın kemik dokusunun zarar görmediği anlaşıldı. Metali bulunduğu yerden çıkartamayan doktor ise itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise yaptıkları kontrolde metale müdahale edemeyeceklerini ancak cerrahi operasyon ile çıkartılabileceği bilgisini verdi.

Ekiplerin hastaneden ayrılmasının ardından bir kez daha parmağı kontrol eden doktor tekrar müdahale etme şansı olmadığını ancak ambulans ile farklı bir hastaneye sevk edebileceği ve bununda biraz zaman alacağı bilgisini verdi. Bu kadar bekleyemeyeceğini belirten Yusuf Akgün'ün ise hastaneden ayrılarak kendi imkanları ile gittiği farklı bir hastanede yapılan cerrahi operasyon sonucunda metalin parmağından çıkartıldığı öğrenildi.

 

Hasan Tik

 

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Tekstil işçisi metal süs malzemesini kazayla parmağına çaktı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.