29 Mart 2024, Cuma

Tansu Çiller'in ne kadar bağış yaptığı ortaya çıktı

Tansu Çiller'in ne kadar bağış yaptığı ortaya çıktı

Depremzedeler için yardım bağışı yapılan televizyon kanallarının Türkiye Tek Yürek ortak yayınına eski Başbakan Tansu Çiller de katıldı. Çiller uzun süre konuştuktan sonra yaptığı bağışı açıklayamadan telefon kapandı.

Bu durum sosyal medyada gündem olurken, birçok kişi Çiller'e tepki gösterdi. Yanlış anlama sonrası programın sunucusu Nazlı Çelik duruma açıklık getirerek, "Sayın Çiller bu kampanyaya 1 milyon TL bağışta bulundu" ifadelerini kullandı.

 

Türkiye'nin yüreğinde derin yaralar açan deprem felaketinin ardından tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Birçok kurum, kişi ve şirket depremzedeler için yardımda bulundu.

 

TANSU ÇİLLER DE YAYINA KATILDI

Yayına eski Başbakan Tansu Çiller'de katıldı. Bir kadın ve anne olarak konuşma yaptığını duyuran Tansu Çiller, "Çıplak eller ile enkazın birçok kazıntısını atan, toprağını kazarak birbirine ulaşması, çözüm üretebilmesi o kadar etkileyici ki büyük bir güç bu birliktelikler. Bizim bunu aşacağımızı düşünüyorum, biliyorum. Bu güç benim umudum oldu umarım milletimin de umudu olacaktır." dedi.

 

BAĞIŞ MİKTARINI AÇIKLAYAMADAN TELEFON KAPANDI

Çiller, uzun uzun konuştuktan sonra bağış miktarını açıklayamadan telefon kapandı. Bu durum sosyal medyada kısa süre içinde TT oldu. Birçok kişi Çiller'e yardım yardım yapmadığı için tepki gösterdi.

 

NAZLI ÇELİK DURUMA AÇIKLIK GETİRDİ

Yanlış anlama sonrası programın sunucularından Nazlı Çelik duruma açıklık getirdi. Çelik, "Yaptığı meblağı açıklayacağı esnada bağlantı kesilmişti. Söylemek istediği bir kaç cümleyi iletemediğini belirtti. Sayın Çiller bu kampanyaya 1 milyon TL bağışta bulunduğunu açıkladı." ifadelerini kullandı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Tansu Çiller Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.