25 Nisan 2024, Perşembe

Susurluk hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu silahlı kavgada öldürüldü

Susurluk hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu silahlı kavgada öldürüldü

Kadıköy Kalamış’ta dün akşam saatlerinde bir restorana gelen Ziya Bandırmalıoğlu ile bir grup arasında silahlı kavga çıktı. Bandırmalıoğlu ile emekli polis Şahin Aslan öldürüldü. Ziya Bandırmalıoğlu, 90’lı yıllarda işlenen faili meçhul cinayetler ve Susurluk Davası’nda adı geçen bir eski Özel Harekat polisiydi.

Kadıköy Kalamış'ta dün akşam saatlerinde bir restorana gelen Ziya Bandırmalıoğlu ile daha öncesince aralarında husumet bulunduğu iddia edilen bir grup arasında silahlı kavga çıktı. Yaşanan silahlı kavgada kurşunların hedefi olan Bandırmalıoğlu ile emekli polis Şahin Aslan öldürülürken 5 kişi de yaralandı. Polis, olayla ilgili çalışma başlattı. Ziya Bandırmalıoğlu, 90'lı yıllarda işlenen birçok faili meçhul cinayetlerde adı geçen eski bir özel hareket polisi ve Susurluk davası hükümlüsüydü.

 

7 KİŞİ YAKALANDI

 

Kadıköy'de 5 kişinin de silahla yaralandığı çatışmayla ilişkili sıcak bir gelişme yaşandı. 90'lı yıllarda işlenen faili meçhul cinayetler ve Susurluk Davası'nda adı geçen eski Özel Harekat Polisi Bandırmalıoğlu ve Emekli Polis Memuru Aslan'ın ölümüyle ilgili 7 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınanlardan 4'ünün yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede gözaltına alındığı ileri sürüldü.

 

Polis, olaya karıştığı tespit edilen ve firar eden 2 kişinin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı.

 

Onur Hamzaoğlu - Metin Başar-Sadık Kahraman

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Susurluk hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu silahlı kavgada öldürüldü

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.