20 Nisan 2024, Cumartesi

Sultangazi'de bir iş yerinin deposundan 100 bin TL'lik hırsızlık

Sultangazi'de bir iş yerinin deposundan 100 bin TL'lik hırsızlık

İstanbul Sultangazi’de bir deponun kapısını demir levye ile açan hırsızlar, içeride bulunan 100 bin TL değerinde makine malzemesini çaldı. İçerisinde bir kadının da bulunduğu hırsızlık çetesi depoyu soyarken, çevredeki vatandaşlar ise onları izledi.

Olay, geçtiğimiz günlerde Sultangazi'ye bağlı Malkoçoğlu Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, mahallede bulunan bir işyerinin deposunu gözüne kestiren 1'i kadın 5 hırsız, beyaz bir minibüsle işyerinin önüne yanaştı.

 

İşyerinin önüne yanaşan hırsızlar, beraberinde getirdikleri demir levye ile deponun kapısını açarak içeriye girdi. Tanınmamak için maske takan hırsızlar, dakikalar içerisinde depoda bulunan 100 bin TL'lik ürünü minibüse koyarak kayıplara karıştı.

Hırsızlar çaldı vatandaşlar izledi

 

Hırsızlığın yapıldığı esnada olaya tanık olan kişilerin ise hırsızlık anını izlediği güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Polis yapılan hırsızlıkla ilgili inceleme başlattı.

Batuhan Toprak

 

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Sultangazi'de bir iş yerinin deposundan 100 bin TL'lik hırsızlık

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.