24 Nisan 2024, Çarşamba

Sözleşmenin süresi belli oldu

Sözleşmenin süresi belli oldu

Beşiktaş, eski futbolcusu Caner Erkin'le büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Sol bek ihtiyacı olan Siyah-Beyazlılar, tecrübeli futbolcu ile ilk etapta 6 aylık mukavele yapacak.

Beşiktaş'ta Caner Erkin harekatı olumlu geçti. Siyah-Beyazlılar, Karagümrük'le sözleşmesini fesheden Caner'le anlaşmaya vardı. Caner'in mukavelesi sezon sonuna kadar olacak.

 

ÇEBİ VE GÜNEŞ YEŞİL IŞIK YAKMIŞTI

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Caner hırsını sevdiğim ve beğendiğim bir futbolcu. Yok diyemem ama var da diyemem. İhtiyacımız varsa görüşürüz" demişti. Şenol Güneş de "Caner benim sevdiğim bir futbolcu" açıklamasını yapmıştı.

 

Caner Erkin, eski takımıyla anlaştı! Sözleşmenin süresi belli oldu

BU SEZON 6 ASİST YAPTI

Caner Erkin, Karagümrük'te bu sezon çıktığı 12 karşılaşmada 6 asist üretti. Tecrübeli futbolcunun İtalyan hoca Andrea Pirlo ile problem yaşadığı iddiaları ayyuka çıkmıştı. Ardından Karagümrük, Caner'le sözleşmeyi karşılıklı anlaşarak feshetmişti.

 

Caner Erkin, eski takımıyla anlaştı! Sözleşmenin süresi belli oldu

 

ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Caner Erkin, Siyah-Beyazlılar'da 2016-17 sezonunda şampiyonluk yaşamıştı. Erkin, Beşiktaş'ta oynadığı dönemde takıma fayda sağlamıştı. Caner, 2020 Ağustos ayında tekrar eski kulübü Fenerbahçe'ye dönmüştü. Caner şimdi de bir başka eski kulübüne geri dönüyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fatih Karagümrük Caner Erkin Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.