25 Nisan 2024, Perşembe

Sokak ortasında önce eşine, sonra kendine sıktı!

Sokak ortasında önce eşine, sonra kendine sıktı!

Sokak ortasında önce eşine, sonra kendine sıktı! Şimdi ikisi de yaşam mücadelesi veriyor

 

Manisa'da cadde ortasında bir kişi önce boşanma aşamasındaki eşini pompalı tüfekle vurdu, ardından aynı tüfekle kendini vurdu. Her iki yaralı da ambulansla hastaneye kaldırılırken karı kocanın durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Sabah saatlerinde Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Yarhasanlar Mahallesi'nde Ali A. (40), pompalı tüfekle takip ettiği boşanma aşamasındaki eşi Hülya A.'yı vurdu.

 

İNTİHARA KALKIŞTI

Göğsüne saçmaların isabet ettiği kadın kanlar içerisinde yere yığılırken Hülya A.'yı vuran Ali A., aynı tüfekle kendini boyun bölgesinden vurdu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ağır Hülya A. ve Ali A. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

YAŞANAN KAOS KAMERADA

Öte yandan olayın ardından yaşananlar vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde göğsünden vurulan kadının kanlar içerisinde yerde yattığı ve Ali A.'nın da kadının yanında dizlerinin üzerinde çökmüş vaziyette olduğu görülüyor.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Manisa 3. Sayfa Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.