20 Nisan 2024, Cumartesi

Şoföre yaklaştı, sonrası dehşet!

Şoföre yaklaştı, sonrası dehşet!

Antalya'da bir taksi sürücüsü, müşteri gibi aracına binen bir şahsın kaldırım taşlı saldırısına uğradı. Olay anları taksi içerisinde bulunan kameraya yansırken, kaçan zanlı ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Saldırıya uğrayan sürücü, "Giderken 'Burada inebilirim' dedi, ben durduğumda kafama parke taşıyla vurmaya başladı" diyerek o anları anlattı.


 

Önceki gün gece saat 04.30 sıralarında Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi'nde meydana gelen olayda; Hürriyet Caddesi'ndeki duraktan Mesut Dertli'nin kullandığı taksiye binen H.Ş., Fabrikalar Mahallesi'ne gitmek istediğini söyledi. Bir süre sonra şahıs, yanında getirdiği ve ayaklarının yanına sakladığı kaldırım taşı ile taksi sürücüsüne saldırdı. Taksi sürücüsü kendisini korumaya çalışırken, saldırgan şahıs elindeki taşla vurmaya devam etti.

 

SÜRÜCÜ ACİL AMELİYATA ALINDI

Bir süre taksi sürücüsü ile boğuşan saldırgan şahıs, daha sonra araçtan inerek hızla kaçtı. Taksi sürücüsünün yardımına ise çevredeki vatandaşlar kuştu. Mesut Dertli, yaralı halde meslektaşları ve polisten yardım istedi. İhbarla olay yerine giden sağlık ekibi, ilk müdahalenin ardından Dertli'yi Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürdü. Ameliyata alınan Dertli'nin sağ elinde kırıklar olduğu, başından da ciddi derecede yaralandığı kaydedildi.

 

SALDIRGAN GÖZALTINDA

Saldırgan şahıs ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı. Şahin'in emniyetteki işlemleri sürerken; taksiciler, dün akşam saatlerinde konvoy düzenleyerek saldırıyı protesto etti.

O ANLARI ANLATTI

Saldırıya uğrayan sürücü Mesut Dertli, "Gece saat 04.00 civarı ve hava karanlıktı. Arkaya oturmuştu elinde de çanta vardı. Nereye gitmek istediğini tekrar sorduğumda Erasta tarafında bulunan boş araziye gitmek istediğini söyledi. 'Arabam orada' dedi. Oraya giderken 'Burada inebilirim' dedi, ben durduğumda kafama parke taşıyla vurmaya başladı ve aramızda arbede yaşandı. Zor kurtuldum, elimde iki tane kırık var ve dişlerim de kırıldı" dedi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Antalya Kepez 3. Sayfa Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.